「あくら」は、世界4ヶ国で公邸料理人を務めたシェフの料理と、世界各国のワインが愉しめるダイニングバーです。

Chef for Ambassador

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公邸料理人とは

日本と世界の国々を結ぶ外交・・・
その舞台である日本大使館や総領事館は全世界で約190か所におかれています。

そこでは外交活動の一環として相手国の要人、各国の外交官、日本から訪れる賓客をもてなす場所でもあります。

公邸料理人は、これらの要人をもてなすための会食、晩餐会を成功に導くために極めて重要な役割を担っています。

したがって、公邸料理人とは「料理」で日本の外交活動を側面的に支援する仕事人です。

What is a chef for Ambassador
Consul-General of Japan (Koutei Ryouri-nin)?

There are one hundred ninety Japanese Embassies and Consulates around the world that carry out the foreign policy of the Ministry of Foreign Affairs of Japan.
Japanese Embassies and Consulates are not only for offices of diplomats but also the places where they welcome special guests from Japan, members of foreign diplomatic missions and VIP guests of the host countries.
A Chef for Ambassador/Consul-General plays a significant role in preparing the successful official functions in order to welcome such guests throughout the year.
For this reason, we can say that a chef for Ambassador/Consul-General is a culinary diplomat who supports Japan’s diplomatic activities behind the scenes

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